Wat kan je verwachten?
Lees meer

Kennismaking

Contact opnemen

Er vindt altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats. Doel is ontdekken of er een klik is en of er voldoende vertrouwen is om met elkaar aan het werk te gaan. In dit gesprek wordt natuurlijk ook duidelijk uitgelegd wat we gaan doen, hoe ik werk en wat de wederzijdse verwachtingen zijn. Dit gesprek is vrijblijvend en kosteloos, en je beslist pas als je er een nachtje over hebt geslapen.

Aantal gesprekken

Hoeveel gesprekken er zullen zijn, is afhankelijk van de coachingsvraag. In het kennismakingsgesprek zal ik proberen om een indicatie te geven, indien mogelijk.

Loopbaancoaching en Studiekeuzeadvies vindt altijd plaats volgens een vast traject. In overleg kan er altijd maatwerk geleverd kan worden.

Wat is mijn werkwijze?

Ik maak gebruik van verschillende technieken en materialen om jou iets te laten ervaren, of te laten zien. Bijvoorbeeld de vloerankers uit de NLP, een biografie schrijven, houten poppetjes gebruiken voor een opstelling, diverse spelvormen, ontspanningstechnieken, visualisatie-oefeningen, creatieve opdrachten, schrijfopdrachten, et cetera. Belangrijk in mijn aanpak is dat alles wat er gebeurt en wat we bespreken, altijd vanuit respect voor jou gebeurt. Veiligheid en vertrouwen is de basis, je gaat nooit over je eigen grenzen heen. Een gesprek duurt ongeveer een uur. Soms krijg je van mij een opdracht mee.

Wat kost het?

De tarieven hangen samen met welke vorm van coaching door jou wordt gevraagd, en ook of je particuliere klant bent of zakelijk. Soms is er sprake van een paar losse gesprekken, maar soms ook van een wat langer traject van meerdere maanden. Informeer via de contactpagina naar de exacte prijzen. Je krijgt vooraf een offerte, en pas als je schriftelijk akkoord hebt gegeven gaan we daadwerkelijk van start.

Lifecoaching

Mijn uurtarief voor particulieren is:

€ 88,40 ex btw.

Meestal bespreken we vooraf hoeveel gesprekken er nodig zijn, en kom ik met een aanbod en een totaalprijs. Voor studenten hanteer ik een aangepast tarief.

Loopbaan en Werk

Een Loopbaantraject kost

€ 1.011,00 ex btw.

Dan ben je 4 maanden bezig, heb je meerdere gesprekken, 2 assessments en diverse opdrachten. Voor zakelijke klanten en andere trajecten naar werk, hanteer ik aangepaste tarieven.

Studiekeuzeadvies

De kosten voor een Studiekeuzetraject zijn:

€ 517,00 ex btw.

Hiervoor heb je 3 gesprekken, een beroepskeuzetest en een aantal opdrachten.Voor studenten hanteer ik een aangepast tarief.

“Maak je eigen plan, anders word je onderdeel van het plan van een ander!”

Maak een afspraak